1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Norman, wereldwijd één van de grootste aanbieders op het gebied van gegevensbeveiliging, mocht op 17 maart jl. de PC Consument Award 2005 in de categorie Internet Security in ontvangst nemen. Hiermee verkozen de lezers van PC Consument de producten van Norman boven die van de andere twee genomineerden, McAfee en Symantec.

De PC Consument Award is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt onder leveranciers van producten op het gebied van hardware, software en internet. Tijdens een telefonische enquete mogen lezers van het maandelijks verschijnende computerblad PC Consument hun voorkeur uitspreken in verschillende categorieën. Het bedrijf in een bepaalde categorie met de meeste stemmen wint.

Volker Ladage, directeur van Norman Nederland, ziet de toewijzing van de Award als een duidelijk teken van waardering voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Norman producten. "Het publiek is zich bewuster geworden van de onlosmakelijke combinatie van een goed, actueel beveiligingsproduct en internet. Overduidelijk is men er van overtuigd dat wij dit bieden."

In de volgende editie van PC Consument zal uitgebreid verslag worden gedaan van de uitreiking van de Awards.