1 min

Tags in dit artikel

, ,

P.S.Items, een uitgeverij van boeken presenteert een nieuwe internetwinkel. In deze internetwinkel kun je op een laagdrempelige manier kunst en boeken verkrijgen.
Er zijn gelimiteerde oplages en door de kunstveiling kun je in het bezit komen van unieke collectors.
De internetwinkel biedt originele werken, zeefdrukken, boeken, cd’s en dergelijke aan van kunstenaars.

Je kunt de kunst bekijken en kopen via een zeer overzichtelijk systeem, met tenslotte een zeer veilig en betrouwbaar betaalsysteem.
"De combinatie van een internetwinkel met gelimiteerde voorraad en een kunstveiling maken PS.Items tot een uniek medium. Tot nu toe was er geen plek voor consumenten om een divers aanbod aan kunst te bekijken en te kopen vanuit huis. Met PS.Items laten we zien dat mooie kunst en collectors items in huis halen voor iedereen haalbaar is," aldus Steven Hond, directeur van P.S.Items.

Er is een grote diversiteit verkrijgbaar van uiteenlopende auteurs, kunstenaars, fotografen, illustratoren en vormgevers. Internationale vakjury’s gaven de hoogst mogelijke waardering voor de boeken.

P.S.Items is een uitgever die een bijzondere positie wil innemen. Het enige wat de doorslag geeft bij de keuze van een editie is de inhoud, en niet zoals velen denken de markt, het publiek of de oplage. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de passie voor kunst waarmee de uitgever te maken krijgt, maar ook met oog voor creativiteit van kwaliteit.