1 min

Tags in dit artikel

,

Wireless Internet Service Provider Wjoy zal tijdens de TINE beurs in de RAI in Amsterdam de i-observer software demonstreren en daarbij gebruik maken van Wi-Fi technologie. Wjoy levert via een netwerk van hotspots toegang tot het internet, betaalbaar, beveiligd en met hoge snelheid.

“Wij zullen ons tijdens de beurs aan het grote publiek presenteren” zegt Marco Vis, managing director van Wjoy. “Wij gaan een zeer breed dienstenpakket aanbieden gebaseerd op draadloos toegang tot Internet, gericht op horeca gelegenheden zoals hotels, cafés en ga zo maar door. Bezoekers kunnen op deze manier communiceren met bekenden, contact maken met het bedrijfsnetwerk, surfen op het Internet of email downloaden. Door het inzetten van IP camera’s wordt het mogelijk om op het zelfde draadloze netwerk video toepassingen zoals de beveiliging van het pand in gebruik te nemen. De i-observer software is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie die onze klanten in staat stelt om meerdere vestigingen te kunnen monitoren”.

“Wij merken in toenemende mate dat er in diverse marktsegmenten behoefte is aan onze software” zegt Stefan Hogendoorn, directeur van C5 solutions. “De demonstratie op de stand van Wjoy laat zien dat de software in combinatie met de camera’s ondernemers in staat stelt om optimaal gebruik te maken van de beschikbare draadloze infrastructuur. Daarmee zijn ze in staat om met een minimale investering de veiligheid van bezoekers en personeel te verhogen”.