1 min

Tags in dit artikel

, ,

Uit het jaarlijkse onderzoek van marktonderzoeksbureau iSuppli komt Kingston Technology, ’s werelds grootste onafhankelijke geheugenmoduleproducent, voor de tweede achtereenvolgende keer als marktleider naar voren onder third-party leveranciers van geheugenmodules. Met meer dan 27 procent marktaandeel, zeven procent meer dan in 2004, neemt Kingston de nummer-1-positie in.

De verkoopverwachtingen voor 2004 overtroffen eerdere voorspellingen van Kingston dankzij een aantal factoren die bijdroegen aan de groei van Kingston. Het afgelopen jaar legde Kingston nog meer nadruk op de ValueRAM-producten, Digital Media en OEM-divisies, alsmede de toegenomen wereldwijde productiemogelijkheden door het significant uitbreiden van de productiecapaciteit in Shanghai, China.

"Door onze medewerkers eigen verantwoordelijkheid te geven, te zorgen dat ze op hun best presteren en belangrijke samenwerkingsovereenkomsten met onze toeleveranciers te sluiten, hebben we onze service en productkwaliteit in de geheugenmarkt naar een hoger plan kunnen tillen", aldus John Tu, president van Kingston. "In Kingston’s filosofie vormen mensen de kracht van het bedrijf. Zo kan Kingston haar klanten de beste producten en service bieden. Ons succes is hiervan het bewijs."

"Als top-geheugenmoduleproducent speelt Kingston een sleutelrol in de technologische kringen van de PC-industrie als partner van producenten, distributeurs en resellers van DRAM-componenten, PC OEMs en systeemintegrators", zegt Nam Hyung Kim, hoofd analist op het gebied van geheugens bij iSuppli.