1 min

Tags in dit artikel

, ,

Een groep van vijf mensen komt uit het niets met een prachtige grafische engine die makkelijk kan wedijveren met de nieuwste grafische engines.

De vijf mannen die zich verenigd hebben in ‘Project Offset’, werken nu een jaar aan het gelijknamige spel en de bijbehorende engine.
Het project werd destijds gestart door Sam McGrath en de broers Stringer. Met weinig geld wisten ze tot nog toe een veelbelovend project neer te zetten, maar om verder te gaan zoeken de mannen nu een uitgever.

Met de Offset Engine willen de heren een platform maken voor next-generation games. Uiteraard wordt er gestreefd naar grafische perfectie, maar de ontwikkelaars richten zich ook op besparing van kosten en het reduceren van de ontwikkeltijd.
Het ontwikkelplatform zal een heel scala aan tools bevatten waarmee gamemakers eenvoudig prachtige effecten aan hun modellen toe kunnen voegen.

Dat de vijf mannen samen in zo’n korte tijd een dergelijke indrukwekkende engine hebben ontwikkeld is verbazingwekkend. Als ze hun plannen door kunnen zetten en hun beloftes waarmaken, kunnen we in de toekomst nog veel van Project Offset gaan horen!

Een sneak peak van het project is te downloaden op de website van Project Offset.

We bedanken Flapster voor het insturen van deze tip!