1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Computergames zijn populair en evenementen waar de beste gamers het tegen elkaar opnemen zo mogelijk nog populairder. De organisatie van het Kode5 gaming tournament wil echter bewijzen dat gamers er ook lekker uit kunnen zien en houdt daarom een beautycontest onder Taiwanese deelnemers.

Het Kode5 gaming tournament wordt georganiseerd door een aantal ex-werknemers van Abit. De organisatie heeft al een aantal regionale finales aangekondigd die plaats zullen vinden in China en Taiwan. Foxconn en Corsair zullen deze evenementen sponsoren, processorfabrikant AMD doet alleen mee in de finale.

Foxconn sponsort daarnaast ook de Kode5 Fox Hunt, een zoektocht naar de mooiste gamers. Nu kun je je natuurlijk afvragen wat de definitie van mooi is en smaken verschillen. Daarom roept de organisatie ook de hulp in van de internetter. Deelnemers aan de Taiwanese editie van het gaming tournament kunnen hun foto voor het einde van het evenement op de site zetten. Vervolgens mag de bezoeker van de site bepalen wie het mooiste is.

De twee teams die de meeste stemmen ontvangen worden uitgenodigd voor de Computex beurs, waar de nummer één ongeveer 950 dollar krijgt en de nummer twee 375 dollar.