1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het downloaden van het inmiddels wel bekende Windows Vista bèta 2 is niet meer mogelijk. Microsoft heeft het besturingssysteem van hun site gehaald. Volgens de gigant is het limiet bereikt. Dat terwijl er vooraf geen limiet is aangegeven door het bedrijf.

Voor de mensen die zich wel hebben geregistreerd maar het besturingssysteem nog niet hebben gedownload, heeft Microsoft een tijdslimiet ingesteld. Deze mensen kunnen het besturingssysteem nog downloaden, zolang zij dat doen voor 14 juli. Daarna is het ook voor hen niet meer mogelijk.

Nieuwe aanmeldingen voor een productcode en/of activeringscode zijn nu te laat, deze zullen niet meer worden verwerkt door het bedrijf. Beheerders en ontwikkelaars die een abonnement hebben van het Microsoft Developer Network (MSDN) hebben geluk. Zij krijgen nog wel steeds toegang tot de bèta versies.

Microsoft zegt dat de belangstelling tot het nieuwe besturingssysteem Vista buitengewoon groot is. Aan het einde van dit jaar zal er een Release Candidate komen van het besturingssysteem. In november van dit jaar zal Windows Vista beschikbaar zijn voor de zakelijke markt, dat is alleen voor de mensen die voor de abonnementsconstructie Software Assurance hebben getekend. Begin volgend jaar zal de consument zich kunnen wagen aan het nieuwe besturingssysteem.