2min

Tags in dit artikel

Infor heeft Infor Expense aangekondigd, een mobiele oplossing voor zakelijke reizigers om onkosten te registreren en bij te houden. De applicatie zorgt er samen met Infor Expense Management voor dat het gehele proces van onkostendeclaraties eenvoudiger, intuïtiever en reisvriendelijker wordt.

De oplossing biedt functies als offline functionaliteit, internationale valutaconversie en auto-population. Daardoor moet de onkostendeclaratie sneller gaan en efficiënter worden. Bonnetjes kunnen bijvoorbeeld real-time vastgelegd en bijgehouden worden. Daardoor moeten nauwkeurige rapporten snel gegenereerd worden.

De applicatie werd gemaakt na gesprekken met klanten van het bedrijf, stelt vice-president and head of Experience Nunzio Esposito. “We hebben rekening gehouden met hun eisen en verwachtingen ten aanzien van een mobiele onkostenbeheeroplossing. Ons team heeft de meest kritieke workflows geïdentificeerd die gebruikers nodig hebben, en ontwierp vervolgens een mobiele oplossing waarmee gebruikers hun bonnen en uitgaven beter kunnen beheren doordat ze deze realtime kunnen vastleggen en volgen. Tegelijkertijd profiteren ze van een gebruiksvriendelijke ervaring en een betere efficiëntie, productiviteit en nauwkeurigheid.”

Automatisering

Met de applicatie kunnen gebruikers hun onkostengerelateerde bedrijfsprocessen automatiseren, ongeacht de locatie en de grootte van de organisatie. Ook is het mogelijk om het beleid te controleren, administratieve kosten te verlagen en het risico op onopzettelijke fouten en moedwillige fraude te verminderen.

“In de huidige bedrijfswereld verwachten klanten dat ze altijd en overal kunnen werken op het door hen gewenste platform, of dat nu een laptop, een desktop of een mobiel apparaat is”, stelt vicepresident Todd Stratton. “Infor verlegt altijd de grenzen van bedrijfssoftware en maakt het mobieler en gebruiksvriendelijker. Infor biedt alle organisaties – ongeacht hun grootte – oplossingen die een einde maken aan handmatige processen, efficiënter werken bevorderen en de problemen omtrent traditionele alledaagse processen als onkostendeclaraties wegnemen.”

De applicatie is nu te verkrijgen in de App Store. Binnenkort moet er ook een versie voor Android beschikbaar worden.