2min

Tags in dit artikel

, ,

Deze week behandelen we drie totaal van elkaar verschillende gadgets. De eerste is een jetpack, in ontwikkeling weliswaar. We zien ook oordopjes, eerder gericht naar de vrouwelijke consument, en daarnaast nog een getransformeerde usb-hub. Veel gadgetplezier!

Deze gadget is nog steeds in ontwikkeling, maar de maker heeft grootse plannen. Het prototype werkt reeds, en kan een persoon van 90 kilo vijf minuten lang doen vliegen. De aandrijfraketten zijn aan de zijkant bevestigd waardoor je geen schrik hoeft te hebben voor een verbrand achterwerk. Wanneer iemand zo gek is het prototype te kopen, voor een bedrag van … zou het ding in productie kunnen gaan. Voor 200.000 dollar zou het dan te koop zijn voor de normale consument. Op de officiële site krijg je zelfs enkele filmpjes te zien.

De Eardrops zijn oordopjes speciaal gemaakt voor vrouwen. Ze bestaan in drie varianten, elk verkrijgbaar in een witte en een zwarte versie. Allemaal zijn ze bezet met kleine kristalletjes die de oordopjes wat moeten opfleuren. Van de drie soorten zijn twee in-ear, ze zijn de jouwe voor zo´n 40 dollar. Één van de oordopjes is in de vorm van een hartje. Het perfecte geschenk voor je vriendin!

Men heeft al van bijna alle computergerelateerde zaken iets geks gemaakt. Een usb-stick in de vorm van een houtblok, een . Deze keer is het een usb-hub die onder handen is genomen. Hij is namelijk omgetoverd tot een "bomactivatieknop" als in de films. Het bevat een sleuteltje met een klepje waaronder de rode knop zich bevindt. Om het nog echter te laten lijken maakt hij ook geluid, er gaat een alarm van 4 minuten af voor de uiteindelijke "explosie". Hij is reeds te verkrijgen voor 50 dollar.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discusiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm.

We bedanken compi en King voor het insturen van verschillende gadgets!