2min

Tags in dit artikel

, ,

Wanneer je een home cinema in je huis wilt loop je al snel tegen het ‘kabelprobleem’ aan. Een kabeltje naar de DVD speler, veel kabels naar je surround sound systeem, dan nog een kabeltje naar de televisie, dat zijn een hele hoop kabels en nog meer werk om die allemaal mooi weg te werken. Voor dit probleem voorziet Toshiba een oplossing, althans als je niet van alles het beste van het beste wilt.

De Toshiba TDP-ET20U is een compacte projector met een native WVGA resolutie (854×480), een contrast van 2000:1, dat een beeld kan weergeven met een diameter tussen 0,5 meter en 1,9 meter. De helderheid van deze projector bedraagt 1100 ANSI Lumen. Op zich zijn dit geen spectaculaire specificaties, in tegendeel zelfs, maar deze projector onderscheidt zich van de concurrentie doordat het een ingebouwde DVD speler heeft en alsof dat nog niet genoeg is heeft deze projector ook nog eens 5.1 surround speakers geïntegreerd! Het is vanzelfsprekend dat het geluid dat je met aparte 5.1 speakers verkrijgt nooit zal kunnen geëvenaard worden door deze geïntegreerde 5.1 speakers, maar dit is wel een mooie compacte (32cm x 34cm x 15,5cm) home cinema oplossing. Je kan deze all-in-one projector ook makkelijk transporteren door zijn compacte afmetingen en het lichte gewicht van 4,8 kilogram.

Je kan op deze projector nog andere apparatuur aansluiten via HDMI, component, VGA of S-Video. Deze projector ondersteunt ook HDTV (720p en 1080i) over zijn HDMI poort. Andere formaten die ondersteund worden zijn 480i/p, 576i/p, WVGA, SVGA, XGA, SXGA. Het apparaatje heeft ook nog een heel aantrekkelijke prijs van 1400 dollar.