1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Spelers van World of Warcraft hebben een probleem wanneer zij het spel spelen in combinatie met een kaart uit de nieuwe GeForce 8800-serie. Zowel de 8800 GTX als de 8800 GTS vertonen problemen bij het spelen van dit spel.

Veel spelers welke de nieuwe grafische kaart gebruiken stoten op problemen met het spel. Het spel blijft constant crashen. Blizzard raadt aan om de AA-settings zo laag mogelijk te zetten. Dit is echter een tijdelijke oplossing, want ook hierdoor blijft het probleem terug keren. Wellicht minder vaak, maar het is niet verdwenen. Zowel nVidia als Blizzard hebben beide nog niet officieel het probleem erkend. Bij het opstarten van World of Warcraft krijgt de speler ook een groot logo van nVidia te zien, wat het verhaal alleen maar tegenstrijdiger maakt gezien het feit dat het spel op alle ATI-kaarten geen enkel probleem veroorzaakt.

Op dit moment schuift nVidia het probleem door naar Blizzard, welke op hun beurt laten lijken alsof zij niet heel veel om het probleem geven. Wanneer dit probleem opgelost zal worden is dan ook nog niet bekend.