1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Vodafone wil door tariefverlagingen de mobiele internetmarkt openbreken. Het bedrijf mikt hierbij voornamelijk op de laptops die mobiel internet hebben voorzien van een USB Modem. Het gaat om verlagingen tot 50 procent in ons land en 85 procent internationaal gezien.

Guy Laurence, CEO Vodafone Nederland: "We zien dat klanten niet zozeer online willen gaan, maar overal en altijd online willen zijn. Email checken, sociale netwerksites bezoeken, werken of gewoon op de hoogte blijven van het laatste nieuws is voor veel mensen een ‘way of life’ geworden. Beperkt worden door een internetkabel, kantooruren, landsgrenzen of hoge kosten voor mobiel internet op de laptop passen niet bij de huidige behoeften van klanten. We hebben daarom besloten de markt open te breken met een nieuwe, ongeëvenaarde standaard voor zowel nationaal als internationaal gebruik."

Buiten de tariefverlaging introduceert Vodafone ook een bundel waarmee zowel nationaal als internationaal gebruik voordeliger kan worden. De consument kan zelf aangeven welke delen van Nederland gedekt moeten worden en welke landen in het buitenland. Vodafone heeft ook al haar Vodafone Paspoort landen voorzien van deze service, 42 stuks in totaal.