2min

Tags in dit artikel

Diesel heeft twee nieuwe horloges gemaakt, namelijk de DZ7086 en de DZ7076. Deze horloges maken gebruik van een OLED-display. OLED staat voor Organic Light-Emitting Diodes en wordt door sommige mensen gezien als de volgende stap in de technologie op het gebied van displays.

Vorig jaar had Diesel ook al een horloge geïntroduceerd dat gebruik maakte van de OLED-technologie. Toen was het echter een soort van klein streepje met een aantal blauwe cijfers. Nu is er echter een groot scherm aanwezig op de horloges en het scherm is ook niet meer monochroom, aangezien er nu een mogelijkheid is tot groen en blauw.

Het is ook mogelijk om verschillende animaties op het horloge te kunnen afspelen. Het is ook mogelijk om animaties op het horloge af te spelen. Met één druk op de knop kun je namelijk schakelen tussen vier verschillende animaties. Verder hebben de horloges een zwart lederbandje en stalen schakels als verbinding met de behuizing van het display. Het Diesel-logo is ook aanwezig op het horloge, aangezien men er vanuit gaat dat de meeste mensen het horloge niet zullen kopen voor het OLED-display, maar juist voor de "looks".

De DZ7076 zal van eigenaar wisselen voor een bedrag van 120 dollar en de DZ7086 die wat meer "retro" is gaat voor een iets hoger bedrag over de toonbank. Voor de DZ7086 moet namelijk 30 dollar meer worden betaald, wat uitkomt op een totaalbedrag van 150 dollar. De DZ7076 en de DZ7086 kunnen direct besteld worden bij Diesel.