1 min

Tags in dit artikel

SPAMfighter heeft een nieuwe versie van zijn spamfilter voor Microsoft Exchange uitgebracht. SPAMfighter Exchange Module (SEM) versie 3.4.2 bevat ondersteuning voor een uniek taalfilter in Windows x64-bit, verbeterde spamfiltering en nieuwe features.

Een langverwachte toevoeging op SEM is de update van het taalfilter dat nu ook Windows x64-apparaten ondersteunt. Windows x64-gebruikers hebben nu nieuwe bescherming met het nieuwe ondersteunde taalfilter. Hiermee worden mails in onbekende talen tegengehouden.

"We zijn erg trots op de SPAMfighter Exchange Module, omdat deze oplossing maximale bescherming biedt tegen de nieuwste spambedreigingen. Een unieke optie waar we in het bijzonder trots op zijn, is het verrijkte taalfilter. Dit biedt gebruikers de optie om e-mail te filteren in talen die ze niet begrijpen. Deze feature is slechts een van de nieuwe opties die SEM een sterke oplossing maakt", zegt Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter.

Ten slotte wordt er continu aan gewerkt om SEM zo efficiënt mogelijk met Windows 2008 te laten werken. Dit bezorgt Windows 2008-gebruikers de beste technologie om spam en andere e-mailbedreigingen tegen te gaan.

Huidige SEM-gebruikers kunnen kosteloos upgraden naar deze laatste versie. De updates verschijnen automatisch. Zo zijn gebruikers zonder extra inspanning altijd optimaal beschermd.