1 min

Tags in dit artikel

, ,

Razer, het bedrijf dat bekend is van zijn gaming hardware, heeft een nieuw toetsenbord voor gamers aangekondigd. Het toetsenbord zal verkocht worden onder de naam Aurantia, maar het toetsenbord is voor Europeanen echter niet beschikbaar. De Aurantia zal namelijk alleen verkocht gaan worden in China.

De Aurantia beschikt over afmetingen van 446 x 205 x 29mm (Lengte x Breedte x Hoogte) en in deze afmetingen is het steuntje voor de pols ook meegenomen. De Aurantia beschikt over 104 toetsen die geprogrammeerd kunnen worden, waardoor er macro’s aan deze toetsen meegegeven kunnen worden. Ook zijn er drie toetsen, waarmee je kan wisselen tussen verschillende "gaming modes". Deze toetsen zijn in principe hetzelfde als bij het toetsenbord voor gamers van Logitech (G11/G15), want deze toetsen kunnen er namelijk voor zorgen dat je Windows-toets niet meer actief is, je van profiel kan switchen en dat je het geluid per direct stop kan zetten.

De Aurantia heeft een rood/oranje gekleurd back light verwerkt zitten in het toetsenbord en het toetsenbord wordt gecombineerd met de Razer Salmosa-muis. Het nieuwe toetsenbord zal in ChinaJoy 2008 (in Shanghai) zijn debuut maken en later deze maand komt het toetsenbord in de winkels voor een adviesprijs van ongeveer 35 euro.