1 min

Tags in dit artikel

Motorola heeft de overname van AirDefense aangekondigd. AirDefense is een bedrijf gespecialiseerd in draadloze LAN-beveiligingen.

"Omdat de beveiliging van WLAN-netwerken een zorg blijft bij vele bedrijven is Motorola verheugt deze transactie bekend te kunnen maken. We hopen op deze manier een degelijk platform af te leveren om netwerken te onderhouden," aldus Kathy Paladino, hoofd van de Mobility Business-divisie van Motorola. "We zijn ervan overtuigt dat AirDefense ervoor zorgt dat we onze klanten nog beter kunnen helpen."

"AirDefense vult de Enterprise-divisie van Motorola goed aan. Daarmee is het bedrijf de ideale partner om onze draadloze producten naar een volgend niveau te brengen", aldus Mike Potts, CEO van AirDefense. "We kijken er daarom naar uit om samen te werken met de professionals van Motorola en gebruik te maken van de kracht van een marktleider om nog meer succes te kunnen boeken."

Als de transactie voltooid is zal AirDefense een volledige zusteronderneming worden van Motorola en geintegreerd worden in de Enterprise Mobility-divisie.

Ook is het de intentie van Motorola om gebruik te blijven maken van het hoofdkwartier van AirDefense in Alpharette, Georgia. Financiële details over deze transactie zijn niet bekend gemaakt door beide partijen.