1 min

Tags in dit artikel

, ,

Packard Bell lanceert de EasyNote RS65, een dertien inch notebook met geavanceerde grafische functies. Deze is leverbaar in de kleur maansteen met een metalen design. Er is een Intel Centrino 2 Processor ingebouwd.

"Vaak zegt men dat kunst emoties uitdrukt", zegt Emmanuel Fromont, Sales & Marketing Vice President van Packard Bell. "We hebben de EasyNote RS65 als een uniek kunstobject ontworpen dat toelaat om die emotie zo intens mogelijk uit te drukken."

Volgens Packard Bell is er veel aandacht besteed aan de kleine details. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld zijn best gedaan om de powerknop in het scharnier te verwerken en het toetsenbord zo comfortabel mogelijk te krijgen.

De notebook heeft een licht Diamond View-beeldscherm en de notebook zelf is zo licht mogelijk gemaakt. Het scherm zelf wordt aangestuurd door een ATI Mobility Radeon HD370. De EasyNote RS65 biedt ook de ‘battery boost’ schakelbare grafische technologie. Via deze functie kun je schakelen van de ATI grafische kaart naar de geïntegreerde grafische processor van Intel die minder stroom verbruikt. Ook is er een 4-in-1 kaartlezer, HDMI en DVI-I videoaansluitingen, een 1,3 megapixel webcam, Wi-Fi met 802.11n-ondersteuning, een ingebouwd 10/100 LAN-netwerk en Bluetooth aanwezig. De notebook is beschikbaar vanaf 999 euro.