1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Microsoft is begonnen met het uitrollen van de derde wave van Windows Live Hotmail waarin informatie zoals contacten sneller en eenvoudiger beschikbaar zouden moeten zijn.

Deze versie brengt geen grote wijzigingen met zich mee. "Geen grote veranderingen: het lijkt meer op een opnieuw geverfde kamer dan een opnieuw ingericht huis," vertelt de Hotmail-updatenotificatie. "We hebben enkel een paar verbeteringen aan Hotmail gemaakt gebaseerd op terugkoppeling van klanten zoals jij."

Een van de nieuwe functies in deze nieuwe versie van Windows Live Hotmail is de Contact Picker. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig een contactpersoon opzoeken als zij een e-mailbericht aan het schrijven zijn.

Microsoft liet weten dat de update zeventig procent sneller is dan de vorige versie. Of Windows Live Hotmail nu ook sneller is dan Google Mail, is niet bekend. Wel is het zo dat de volledige versie van Hotmail nu even snel is als de klassieke versie.

Een andere wijziging is de vernieuwde look van Hotmail. Deze is volgens de ontwikkelaars nu namelijk een stuk frisser en rustiger. Het is nog steeds mogelijk om andere kleurenthema’s te kiezen, echter zijn deze nog wel altijd beperkt.

De update is al gedeeltelijk uitgerold in Nederland. De meeste personen met een Live-adres hebben de update al ontvangen, de overige Hotmail-gebruikers zullen nog even moeten wachten.