1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Packard Bell heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf twee nieuwe monitoren op de markt gaat brengen. Het draait om de Maestro 222 Ws en Maestro 242 Ws, welke beide Full-HD zijn.

Packard Bell heeft met deze monitoren duidelijk op design gemikt, maar heeft ook de specificaties niet achter gelaten. Zo is het beeldscherm voorzien van 2 ms responstijd, is het beeldscherm voorzien van een maximale resolutie van 1920×1080 en is er een contrastverhouding van 40000:1. Het beeldscherm is verder voorzien van een HDMI-, DVI- en VGA-ingang, wat ervoor moet zorgen dat men gemakkelijker apparaten erop kan aansluiten.

Packard Bell heeft bij de ontwikkeling van deze beeldschermen gemikt op notebookgebruikers, er is namelijk besloten om USB-poorten in te bouwen en speakers van 4-Watt ook in te bouwen. Beide modellen zijn Windows Vista Premium Certified en voldoen aan de strenge Energy Start energiebesparingsstandaard.

"De twee nieuwe modellen zijn onze meest geavanceerde monitoren ooit", zegt Emmanuel Fromont, Sales & Marketing Vice President, Packard Bell. "Niet alleen vanwege het strakke design met het naadloze edge-to-edge glazen kader, de perfecte match voor Packard Bell notebooks en desktops, maar ook vanwege de nieuwste LCD-technologie."

De Packard Bell Maestro 242 Ws en Packard Bell Maestro 222 Ws LCD-monitoren zijn in Nederland te koop vanaf februari 2009 voor respectievelijk 269 en 219 euro.