1 min

Tags in dit artikel

, ,

De microbloggingdienst Twitter komt in de toekomst mogelijk met een betaalde dienst voor bedrijven. Twitter wordt namelijk steeds populairder, ook bij bedrijven.

Steeds meer mensen maken gebruik van Twitter om andere mensen op de hoogte te houden waar ze mee bezig zijn. Doordat de populariteit stijgt zien bedrijven Twitter als een goedkope manier van marketing. Steeds meer bedrijven maken daarom een account aan om de nieuwste aanbiedingen onder de mensen te brengen. Zo was onlangs in het nieuws dat ook Telfort Twitter voor marketing ging gebruiken.

Twitter ziet dit als een mogelijkheid om zakelijke gebruikers voor de dienst te laten betalen. Dit idee zorgde in het begin nogal voor ophef aangezien men dacht dat iedereen voor het gebruik van Twitter zou moeten betalen. Het bedrijf benadrukt dat dit niet het geval is en dat het gaat om een extra dienst die voor bedrijven van belang is. De opzet van deze nieuwe dienst is nog in een pril stadium. Twitter is dan ook nog steeds op zoek naar ideeën voor deze extra dienst die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor bedrijven.