1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De nieuwe Dead Space, die dit jaar uitkomt voor de Wii, draagt de titel Dead Space Extraction. Deze game wordt niet gebaseerd op de eerste versie van Dead Space. Waarna er twijfels waren of het wel een volledige game zou worden, EA heeft nu bevestigt dat dit inderdaad het geval is.

Een EA-woordvoerder, die verder onbekend is gebleven, heeft toegezegd dat het een volwaardige game zal worden. Het is onbekend in hoeverre deze mededeling betrouwbaar is, maar men gaat ervan uit dat deze inderdaad betrouwbaar is. Wanneer men het spel uit wil spelen is de speler net zo lang bezig als met de originele versie.

Omdat de game daadwerkelijk volwaardig wordt, zal deze on-rails shooter ook co-op-mogelijkheden hebben. Een on-rails shooter is een shooter waarbij de speler alleen schiet. Lopen en de besturing wordt voor de speler gedaan. Een co-op-mogelijkheid zorgt ervoor dat men het spel samen met een vriend kan spelen. De game moet afgestemd worden op de besturing via de Wii, zodat deze titel ook alleen voor de Wii beschikbaar komt.