1 min

Tags in dit artikel

, ,

De titel Afrika (Hakuna Matata) was tot nog toe alleen maar in Azië verkrijgbaar, maar zal nu ook naar ‘het westen’ komen. In de Verenigde Staten is de release zelfs nog dit jaar gepland.

Samen met National Geopgraphic heeft Rhino Studio’s een game ontwikkeld waarin je de flora en fauna van Afrika kunt ontdekken. Als fotograaf ben je onderweg over de steppen, de savanne, woestijnen of moerassen, waarbij het doel is om de mooiste foto’s op precies het goede moment te schieten.

Om dit te doen heb je beschikking over professionele apparatuur, zoals camera’s, statieven, verrekijkers en tenten. Vervoer is er in de vorm van jeeps en luchtballonnen, maar je kunt natuurlijk altijd de benenwagen gebruiken. Ook zal er een soort encyclopedie online worden gezet, met informatie over alle dieren die je in Afrika kunt tegenkomen.

Wanneer de titel uit gaat komen is overigens nog niet bekend. Sony, dat Afrika in Azië onder de naam Hakuna Matata heeft uitgebracht, wil de game niet uitbrengen in Europa en Amerika, dus zijn de ontwikkelaars nog naarstig op zoek naar een uitgever.