1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het vervolg op Army of Two, Army of Two: The 40th Day, krijgt een releasedatum, we wisten al dat het spel onderweg was, maar EA Montreal maakte recentelijk bekend dat het spel vanaf 8 januari in Europa in de winkels ligt. Het spel komt uit voor de PlayStation Portable, PlayStation 3 en Xbox 360.

In tegenstelling tot de meeste releases moet Amerika dit keer 4 dagen wachten, meestal zijn wij Europeanen later aan de beurt. De originele Army of Two werd wisselend ontvangen, er waren punten van kritiek. Het vervolg Army of Two: The 40th Day zal zich ook weer grotendeels op co-op gameplay richten.

Als je het spel pre-orderd krijg je exclusieve toegang tot de multiplayer modus ‘Extraction’, de mensen die het spel gewoon in de winkel kopen krijgen een maand na de release ook toegang tot die modus. In de modus krijgen vier spelers te maken met verschillende vlagen van vijanden, terwijl ze door een verwoest Shanghai lopen. Het idee is om samen te werken als een team en samen strategieën te bedenken en uit te voeren.