2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Voor alle Techzine’ers die een vriendin hebben, of voor alle vrouwelijke Techzine-bezoekers, deze roundup is in het teken gezet van jullie. Dat doen we wel vaker, maar in dit geval gaat het specifiek om borsten. We beginnen namelijk met een borstvergroter, daarna een gadget die ervoor zorgt dat het decolleté behouden blijft en we sluiten af met een oplosbare bikini.

Borstvergroter

Veel vrouwen klagen dat ze te kleine borsten hebben. Om die vrouwen tegemoet te komen is er nu een borstvergroter op de markt, zonder dat men plastische chirurgie moet toepassen. Het gaat om twee vibrerende delen die in de BH geplaatst moeten worden, dat zal dan de borsten vergroten. Of het echt werkt, durven we echter niet te garanderen. Desalniettemin, voor bijna elf dollar is het jouw eigendom.

Decolleté behouder

"Naarmate de vrouw ouder wordt, krijgen de borsten rimpels en zien ze er minder mooi uit. Omdat ik op mijn zij slaap, leerde ik dat het kwam door de zwaartekracht en doordat mijn borsten op elkaar rustte. Kush biedt een meer ‘normale’ positie, waardoor ik beter slaap," aldus de fabrikant. Het gaat om een bepaalde vorm die een vrouw tussen haar rondingen plaatst, waardoor ze een betere slaap krijgt en de mooie vormen behouden blijven. Of dit werkt, durven wij eveneens niet te garanderen. voor ongeveer 25 dollar kan er getest worden of het wat is.

Oplosbare bikini

Wil je wraaknemen op je ex? Of wil je juist dat ene leuke meisje zonder kleren zien? Dan is dit wellicht een ‘gadget’ voor jou. De bikini lost namelijk op, zodra deze in aanraking komt met water. Dat zorgt ervoor dat de vrouw het in ieder geval niet meer naar haar zin heeft. Of je hiermee dus in de smaak gaat vallen is nog maar de vraag. Maar toch, voor tien euro is de bikini te koop.