1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De gratis speelbare shooter van Electronic Arts, Battlefield Heroes, heeft de 2 miljoen geregistreerde gebruikers gehaald. EA komt daarom met een update, die onder andere uit een nieuwe map bestaat.

De update genaamd ‘Heroes of the Fall’ zal vanaf 30 september speelbaar zijn. Uiteraard zal de update ook gratis worden. De nieuwe map zal een map zijn met een flink aantal kanalen erin, met uiteraard bruggen die weer voor interessante shoot-outs zullen zorgen. EA is nog op zoek naar een naam voor de nieuwe map, via de officiële website kan je een voorstel insturen.

General Manager van het Battlefield Heroes-team, Ben Cousins, liet het volgende weten over de update: "Samen met de nieuwe map, bevat ‘Heroes of the Fall’ een hele serie veranderingen, inclusief upgrades voor de Gunner-klasse en verbeteringen aan het vriendensysteem. We hebben ook een splinternieuw ranking systeem toegevoegd aan het spel. Spelers kunnen leuke nieuwe titels krijgen voor hun ‘heroes’ terwijl ze spelen, waarmee je kan laten zien hoe toegewijd je bent."