1 min

Tags in dit artikel

SemcBlog wist te melden dat november de maand van de Sony Ericsson XPERIA X3 wordt. Deze nieuwe telefoon van Sony Ericsson gaat Android draaien en wordt naar verwachting één van de snelste Android-toestellen tot nu toe.

De specificaties van het toestel zijn namelijk gelijk aan die van een door Acer aangekondigd toestel. Beide toestellen zullen ook op de markt gaan komen met hun eigen interface. De interface van Sony Ericsson is een tijdje geleden al uitgelekt. Het toestel van Sony Ericsson trekt namelijk nu al veel bekijks.

Volgens de weblog, die zich specialiseert in Sony Ericsson-zaken, wordt de volgende XPERIA-telefoon toch echt begin november aangekondigd. Ondanks deze aankondiging wordt er geen release-date genoemd, maar die lijkt volgens diverse bronnen toch echt op begin 2010 te liggen. Waarschijnlijk in januari al. De XPERIA X3 kan hoogstwaarschijnlijk in ieder geval niet mee voor de kerstverkopen dit jaar.

Of het toestel daadwerkelijk over de toonbank gaat als X3 is ook nog niet duidelijk. Zo heeft Sony Ericsson recentelijk de XPERIA Pureness gelanceerd, een exclusieve telefoon, maar wel de derde in XPERIA-reeks. Om verwarring te voorkomen lijkt het aannemelijk dat Sony Ericsson het toestel daarom een andere naam gaat geven. Op internet duikt de naam X10 op, maar die lijkt al helemaal niet voor de hand liggend.