2min

Tags in dit artikel

,

NZXT komt dit keer met een Midi/Full-Tower gamers behuizing die bedoeld is voor een optimale airflow.

De kast word gepositioneerd in de "Crafted Series". De kast heeft een formaat tussen het Midi en Full tower in. De behuizing is een uit volledig zwart staal opgetrokken kast. Dat de kast bedoeld is voor optimale airflow, is direct zichtbaar. NZXT geeft je de mogelijkheid om maar liefst vijf ventilatoren te monteren. Vooraan de kast zien we twee 200mm ventilatoren, twee 140mm ventilatoren in de bovenkant, een 120mm ventilator in de achterkant en nog een 200mm ventilator in het zijpaneel.


NZXT levert de kast standaard met vier ventilatoren maar geeft je er een mogelijkheid om een tweede 120mm of 140mm in de bovenkant van de kast te monteren. Met de kast wordt ook een fancontroller geleverd om de twee 200mm ventilatoren aan te sturen. Er zijn in totaal negen 5,25" bays beschikbaar, waarvan er drie voor 3,5" schijven gebruikt kunnen worden.


Uiteraard is er ook aan SSD’s gedacht, door gebruik van de meegeleverde bracket kunnen er twee SSD’s geïnstalleerd worden.
De kast heeft uiteraard speciale gaten voor kabel-management en er is ook gedacht aan waterkoeling, er zijn twee uitsparingen gemaakt voor het in en uit laten leiden van waterkoelingsbuizen.
Voor videokaarten is genoeg ruimte, een 30,5 centimeter lange Radeon HD5970 zou zonder moeite in de kast moeten passen.

NZXT claimt dat de kast onmiddellijk beschikbaar moet zijn voor een zachte prijs van 69 euro.