2min

Tags in dit artikel

, ,

De iPhone is volop in de voorverkoop en de eerste lichting hoort bij de kopers op 24 juni binnen te zijn. Dit loopt niet helemaal volgens plan als je de geruchten moet geloven. Sommige mensen hebben een bericht gehad dat het toestel een dag eerder aankomt en anderen hebben een bericht gehad dat de bestelling is geannuleerd.

Mensen die een bevestiging van de bestelling hebben gehad geven aan dat volgens het bericht de datum van aankomst 23 juni is. Maar het is ook goed mogelijk dat Apple de verzendingen met een dag vertraagd zodat de releasedatum klopt.

Als ze op de 23 juni worden bezorgd dan is dat goed nieuws voor de mensen die het apparaat zo snel mogelijk willen hebben, maar er zijn ook verscheiden meldingen dat geldige bestellingen geannuleerd zijn door Apple en AT&T. Mensen die van Apple hierover een bericht hebben gekregen lazen dit:

"Dear Customer,

We were unable to complete the authorization process for your iPhone order. As a result, we had to cancel your iPhone order. To complete the purchase of your iPhone, please visit an Apple Retail Store or an AT&T company-owned retail store.
[…]
We apologize for this inconvenience.

Sincerely,

Apple Online Store Team".

Mensen die van AT&T een bericht hebben gekregen lazen dit:

"Your iPhone order has been cancelled.
Your credit card has not been charged.
If you believe you have received this email in error, please return to the AT&T store where you placed your order.

Sincerely,

AT&T".

Er zijn speculaties over de oorzaak dat het komt omdat men uit ongeduld meerdere keren op submit hebben gedrukt bij het bestellen of omdat mensen meerdere bestellingen hebben geplaatst omdat ze geen bevestiging kregen. Het is dus nog maar afwachten of alles goed gaat verlopen.


Een bevestiging van de verzending