1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Microsoft is begonnen met de uitrol van de zomer-update van zoekmachine Bing. De update houdt in een verbeterde interface, meer bronnen voor zoekresultaten en verscheidene entertainment functies die het zoeken naar multimedia makkelijker moeten maken.

De interface is verbeterd met Quick Tabs die bovenaan het scherm zitten en de meest relevante zoekresultaten uitlichten. En de entertainment functies zorgen ervoor dat gebruikers snel dingen zoals video’s, foto’s van artiesten, tour data en teksten van liedjes kunnen vinden. Ook kun je ermee naar muziek luisteren en deze aanschaffen via Zune, iTunes en Amazon. Ook gamers hebben profijt van de update want er is gedetailleerde informatie over meer dan 35.000 games te vinden en je kunt bijna 100 titels online spelen. En als laatste komen er ook nog volledige tv afleveringen beschikbaar, samen met een hoop info, reviews, uitzend-tijden en routebeschrijvingen naar de dichtstbijzijnde bioscoop.

Bing in actie

Al deze veranderingen met uitzondering van de updates voor het tv gedeelte, zijn vanaf nu al beschikbaar en kun je dus al gaan uittesten.