1 min

Motorola heeft op haar website aangekondigd wanneer welke telefoons een Android update krijgen. De belangrijkste update is dat de Motorola Milestone wordt geupdate naar Android 2.2 (Froyo).

De Milestone zal in Europa in het vierde kwartaal worden geüpdatet naar Froyo en Motorola liet weten dat haar andere Europese toestellen geen update krijgen.

Er is met regelmaat speculatie over welke toestellen wel een update krijgen en welke niet. Vooral over de andere fabrikanten zijn vaak speculaties, Motorola houdt kennelijk niet van speculaties en communiceert nu gewoon transparant wat hun plannen zijn, zodat er niet langer over Motorola gespeculeerd hoeft te worden. Hopelijk volgen de andere fabrikanten dit voorbeeld en weten alle Android gebruikers binnenkort waar ze aan toe zijn.

De Motorola Milestone wordt dus in het 4e kwartaal geüpdatet naar Android Froyo, de exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Ook de Motorola BackFlip en de Motorola Dext staan in het schema opgenomen, maar deze worden niet meer bijgewerkt. In Nederland zullen er weinig gebruikers van balen want alleen de Milestone is in principe in Nederland verkocht. Er zijn natuurlijk altijd mensen die een telefoon importeren, deze hebben in dit geval dus pech.