1 min

Eerder dit jaar gaven verschillende ontwikkelaars al de ‘Humble Indie Bundle’ uit. Het gaat hier om een bundel games voor Windows, OS X en Linux, waar men een zelf te bepalen prijs voor neerlegt. Bij de aankoop kan men zelf bepalen waar het geld heen gaat, ook goede doelen worden meegenomen.

De tweede versie van de Humble Indie Bundle bevat de games Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos en Revenge of the Titans. Vooral Braid en Machinarium zijn games die al flink naam hebben weten te maken.

De Humble Indie Bundle wist de vorige keer al voor een flinke opbrengst voor ontwikkelaars én goede doelen te zorgen. Dat ook deze editie een goede opbrengst zal opleveren lijkt eigenlijk al van tevoren vast te staan, er wordt namelijk goed gebruik gemaakt van de optie om zelf te bepalen wat er betaald wordt. Op het moment van schrijven is het hoogste bedrag dat betaald is voor de bundel al 2.000 euro.

De Humble Indie Bundle kan gedurende een week tijd voor een zelf te bepalen bedrag verkregen worden op de website van Humble Bundle.