1 min

Treyarch heeft laten weten druk op zoek te zijn naar een oplossing voor de PlayStation 3-versie van Call of Duty: Black Ops, afgelopen dinsdag is er een patch uitgekomen die eigenlijk wat bugs had moeten oplossen, echter heeft de patch meer kwaad gedaan dan goed. Na veel boze reacties van gamers is Treyarch toch maar aan het werk gegaan en momenteel druk aan het zoeken naar een oplossing.

Dit heeft de community manager van Treyarch, Josh Ollin laten weten in een officiële verklaring, "We zijn ons ervan bewust dat veel online spelers problemen ondervinden sinds de patch van dinsdag. We zijn hard op zoek naar de oorzaak en werken zo snel mogelijk aan een fix.".

Afgelopen week werd er een update uitgebracht voor de PlayStation 3-versie van Black Ops, echter heeft deze update voor veel gamers het speelplezier enorm bederft, veel spelers hebben tijdens het online multiplayer gamen enorm veel last van lags. Treyarch ontkende eerder dat dit hun schuld was, maar ondertussen zijn ze toch maar op zoek gegaan naar een oplossing. De ontwikkelaar heeft inmiddels ook laten weten dat spelers hun save games niet hoeven te verwijderen want dat heeft geen zin en bied geen oplossing voor het probleem, er gingen namelijk een aantal geruchten dat na het verwijderen van de save games de lag verholpen zou zijn, dit is dus niet het geval.