1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

HTC heeft een opmerkelijke actie bedacht om hun smartphones in het nieuws te brengen. Aankomende vrijdag kan je namelijk HTC-paaseieren komen zoeken in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vind je een van de 100 goede eieren, dan win je een smartphone.

HTC nodigt je uit om aankomende vrijdag (22 april) paaseieren te komen zoeken. Op deze vrijdag is het namelijk goede vrijdag en mogen er 500 mensen op zoek gaan. Wanneer je hier aan mee wilt doen is het raadzaam dat je vroeg komt. Er is zoals gezegd maar plaats voor 500 personen en HTC laat weten dat wie het eerste komt, het eerste maalt. De deuren van het Olympisch Stadion openen om 11:00 uur. De actie zelf start om 11:30 uur.

HTC zal in het Olympisch Stadion 1000 eieren verstoppen. In 100 van deze eieren zit een krasvoucher voor een smartphone van HTC. Wanneer je een van deze 100 eieren vind win je een Desire S, Incredible S, Desire Z of een Wildfire. Dus heb je niets te doen en wil je wel wat moeite doen voor een gratis smartphone? Zorg dat je er op tijd bij bent en goed zoekt! De spelregels en overige informatie vind je op de site van HTC.