1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft heeft bevestigd dat haar gebruikers na het installeren van de update die vandaag word uitgerold betalingen kunnen doen via PayPal. Daarnaast zal ook een nieuwe stand-by functie zijn intrede doen.

Voorheen konden gebruikers van de Xbox 360 alleen betalingen doen via een creditcard of prepaidkaart uit de winkel. Na het installeren van de laatste update zal je Game on Demand-titels, Xbox Live-punten en Xbox Live-abonnementen kunnen aanschaffen via de PayPal betaaldienst. Het enige wat de gebruiker moet doen is zijn Xbox Live account koppelen aan Paypal.

Paypal zal internationaal zijn intrede doen maar niet overal te gebruiken zijn. Zo zal de Paypal betaalmethode niet worden geactiveerd in Brazilië, Chili, Colombia, Tsjechië, Finland, Griekenland, Hongarije, India, Japan, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Taiwan. Waarom deze landen niet in aanmerking komen voor Paypal betalingen via de Xbox 360 is niet bekend gemaakt.

De tweede nieuwe functie die beschikbaar komt via de update heeft betrekking tot het beperken van het energiegebruik van de console. De update voorziet namelijk in een nieuwe stand-by functie. Deze zorgt ervoor dat de Xbox 360 automatisch in stand-by zal gaan wanneer de console een uur lang niet gebruikt wordt. Deze functie zal standaard niet aan staan maar dit kan naar wens aangepast worden.