1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Vanmorgen zijn er op een Chinese website verschillende foto’s opgedoken van een zeer luxe ogende BlackBerry. Deze nieuwe variant zou het serienummer 9980 meekrijgen en zou een limited edition zijn van de Bold 9900.

Volgens verschillende websites zou het om een zeer kostbaar prototype gaan maar zou de nieuwe BlackBerry zeer zeker op de markt gaan verschijnen. Echter is dit nog niet door Research in Motion (RIM) bevestigd. De 9980 zou naar verluidt in een beperkte oplage beschikbaar komen waardoor de nieuwe BlackBerry als een limited edition bestempeld mag worden. Hoe groot deze oplage zal worden is nog niet bekend. Daarnaast is de definitieve naam van het toestel ook nog onzeker.

De Chinese site welke in bezit is van het toestel meldt dat de nieuwe BlackBerry draait op de BlackBerry OS 7 en vermoedelijk onderhuids identiek is aan de Bold 9900. De twee toestellen zouden enkel verschillen in uiterlijk. De vormgeving van de luxe Bold 9980 heeft namelijk een veel strakker design dan de rondere en oubolliger ogende 9900. Daarnaast lijkt het erop dat de trackpad op een andere manier werkt dan voorgaande BlackBerry’s. RIM heeft nog niet gereageerd op het nieuws en het opduiken van deze limited edition.