1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Het voetbalgeweld op de console gaat weer losgebarsten. Fifa 2012 ligt net koud in de schappen en dat betekent natuurgetrouw dat PES 2012 ook binnenkort zal verschijnen. Deze laatstgenoemde zal echter bij de lancering meteen al een patch krijgen.

Editie 2012 van Pro Evolution Soccer zal meteen worden gepatched zodat er ook gevoetbald kan worden in 3D. De techniek die sinds korte tijd razend populair is geworden en we overal in terugzien zal dus ook zijn intrede doen in Pro Evolution Soccer 2012. Deze nieuwe toevoeging zal ongetwijfeld een extra dimensie mee gaan geven aan een potje voetbal tegen je kameraden. Naast de 3D toevoeging zal de patch ook toegang geven aan de betaversie van myPES.

MyPES is een door Konami opgezet sociaal netwerk waarmee enthousiaste gamers hun resultaten kunnen delen met vrienden middels een speciaal PES-profiel. Met dit profiel kan je je digitale prestaties onder andere delen met je vrienden op Facebook. Momenteel verkeerd het sociale netwerk nog in een betaversie maar in oktober zal er een definitieve versie op de markt komen met meer mogelijkheden.

In de Verenigde Staten ligt PES 2012 al sinds afgelopen maandag in de schappen, daardoor weten we ook dat er al een patch beschikbaar is. De Amerikaanse gamers hebben de afgelopen dagen de patch aangeboden gekregen. In Nederland verschijnt PES 2012 pas op 14 oktober.