1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Volgens Patrich Bach, Executive Producer bij DICE, kan geen enkele game tippen aan hun spellen en dan met nadruk op hun laatste juweeltje, Battlefield 3.

Hiermee doelt Bach vooral op de interactiviteit en destructiviteit van de game. Volgens Bach bevat Battlefield 3 elementen die geen enkele andere shooter in huis zouden hebben. Er gebeurt volgens Bach zoveel in Battlefield 3 dat geen ander spel in de buurt komt van de variëteit van de game. Zo kan je close combat gevechten afwisselen met grote open vlaktes welke je bestrijd met vliegtuigen en tanks.

Daarnaast ziet de Executive Producer van DICE het feit dat werkelijk alles kapot kan in Battlefield 3 als belangrijkste punt in de game. In Battlefield 3 zal je volgens DICE meer dingen kunnen opblazen en vernielen dan in welke andere game dan ook. Dit is volgens Bach een belangrijk pluspunt aan de games van zijn studio. Je moet er namelijk je tactiek op aanpassen en dit alles zou voor een unieke ervaring zorgen. De belofte om Battlefield 1943 mee te leveren op dezelfde disk heeft DICE jammer genoeg echter niet waar kunnen maken.