1 min

PlayStation 3-eigenaren die recent Battlefield 3 hebben gekocht zullen alsnog een exemplaar van Battlefield 1943 erbij krijgen. Dit heeft Electronic Arts afgelopen donderdag bekendgemaakt.

Electronic Arts doet dit echter waarschijnlijk vooral om verdere rechtszaken te voorkomen. Op afgelopen E3 kwam Sony nog trots met het nieuws dat PlayStation 3-eigenaren een kopie van Battlefield 1943 kregen bij hun exemplaar van Battlefield 3. Echter bleef het na dit nieuws een tijd erg stil en is er uiteindelijk nooit een exemplaar van Battlefield 1943 geleverd bij de aankoop van Battlefield 3.

Zoals te verwachten was de community hier niet erg blij mee. Electronic Arts is inmiddels zelfs al aangeklaagd vanwege deze kwestie en laat nu, mogelijk om verdere rechtszaken te voorkomen, weten dat Battlefield 1943 alsnog beschikbaar komt. Spelers die hun spel hebben geactiveerd met de Online Pass kunnen de game sinds gisteren downloaden. Op de website van Electronic Arts staat uitgelegd hoe je dit moet doen.