1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Ontwikkelaar DICE heeft laten weten dat zij werken aan een patch welke de problemen op moet lossen rondom een tweetal wapens in de map Back to Karkand. Deze zouden hier niet goed werken.

Het gaat hierbij om de wapens QBU-88 Sniper Rifle en de MG36-LMG. Deze wapens worden niet goed weergeven en worden tijdens het spelen boven het hoofd van de spelers gehouden. Normaliter wordt het wapen natuurlijk vóór het lichaam geplaatst. Het probleem zou zich alleen voordoen in de map Back to Karkand en zou geen betrekkingen hebben op andere mappen. Hier zouden de wapens namelijk gewoon goed weergeven worden.

DICE heeft laten weten dat zij zich van de problemen bewust zijn en werken aan een oplossing. Over wanneer deze patch klaar is en vrijgegeven zal worden, kon de ontwikkelaar nog geen uitspraken over doen. Echter valt dit niet bij iedereen in goede aarde. Veel spelers zouden namelijk van mening zijn dat er sinds de release van het spel al bugs en problemen in het spel te vinden zouden zijn en deze eerst opgelost zouden moeten worden.

In de video hieronder kan je zien wat de bug doet met de weergave: