1 min

NVIDIA heeft laten weten dat de kersverse bezitters van een Asus Transformer Prime niet hoeven te wachten tot vrijdag 13 januari voordat ze hun tablet kunnen updaten naar Android 4.0, maar dat de update vandaag al beschikbaar wordt gesteld. Mocht je een van de gelukkige zijn, houdt de update functie dan in de gaten vandaag!

NVIDIA gebruikt de CES om aan te kondigen dat de update naar Android 4.0 is vervroegd voor de Asus Transformer Prime. De Prime wordt aangedreven door NVIDIA’s Tegra 3 quad core chip.

Asus is hiermee de eerste grote fabrikant die een update uit brengt naar Android 4.0. Via Facebook heeft Asus inmiddels ook bevestigd dat de update eerder komt maar waarschuwt wel dat het even zal duren voordat alle klanten wereldwijd de update hebben ontvangen.

De Asus Transformer Prime is de opvolger van de Asus Transformer tablet die vorig jaar verscheen en een groot succes was voor Asus. De Prime tablet is sinds afgelopen zaterdag in Nederland te koop. Of deze tablet net zo’n groot succes wordt als zijn voorganger is nog even afwachten.