1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Afgelopen nacht kwamen de journalisten van The Verge erachter dat de nieuwe 7 inch tablet van Asus, de Asus Eee Pad MeMo ME370T, ook zal worden aangedreven door een NVIDIA quad core Tegra 3 chip, net als de grote broer, de Transformer Prime.

Deze 7 inch Eee Pad Memo is echter bijzonder goed geprijsd. Volgens NVIDIA zal deze 7 inch Asus tablet slecht 249 dollar gaan kosten, wat neer komt op ongeveer 225 euro. Al is 250 euro ook al een enorm scherpe prijs. Als we de afbeelding van de Eee Pad Memo bekijken inclusief de bijgeleverde stylus doet deze ons denken aan de Samsung Galaxy Note. Wellicht dat Asus met dit model een goede concurrent kan bieden voor de Note.

De resolutie van deze 7 inch Asus tablet is geen extreme Full HD resolutie maar gewoon 1280×800 pixels. Mogelijk is dit straks de beste tablet qua prijs/kwaliteit verhouding. Al weten we natuurlijk niet wat de concurrentie de komende dagen nog in petto heeft. Een tablet met een quad core processor, ook al is die slechts 7 inch, voor 250 dollar is voor nu in elk geval scherp geprijsd.

Wanneer en of deze Eee Pad Memo in Nederland beschikbaar komt is vooralsnog onduidelijk. We hebben de vraag inmiddels bij Asus open staan!