1 min

Volgens de Nederlandse website iPhoneClub gaat de eerste officiële Nederlandse Apple Store half februari open. De winkel is gevestigd in Amsterdam in het Hirschgebouw aan het Leidseplein. Geruchten over een Apple Store op deze locatie doen al maanden de ronden.

De eerste Apple Store van ons land zou half februari open gaan volgens verschillende tipgevers. Vooral het feit dat een ander bedrijf vanaf half februari logistieke diensten gaat verzorgen voor de winkel wijst op een opening. Het bedrijf heeft namelijk geen werk als de winkel nog niet operationeel is.

Ook zijn inmiddels de eerste foto’s opgedoken van de Apple Store. Het pand is weliswaar helemaal afgesloten en afgeplakt maar door de harde windstoten van afgelopen weekend zijn er wat stuk weggewaaid en konden voorbijgangers foto’s maken.

De winkel zal twee etages gaan tellen en zal eenzelfde glazen trap gaan krijgen dan de andere Apple Stores wereldwijd. Apple weigert tot op heden nog steeds commentaar te geven of er een officiële Apple Store komt, wel is het Nederlandse kantoor van Apple al jaren op de derde etage van het hirschgebouw gevestigd.