1 min

Tags in dit artikel

, ,

ING zal binnenkort een nieuwe versie van Mijn ING uitbrengen voor zijn klanten, waardoor het mogelijk wordt om sneller en eenvoudiger online bankzaken te doen bij de bank. De update zal gefaseerd uitgebracht worden, om de overgang van de ruim 4 miljoen klanten zorgvuldig te laten verlopen.

ING zegt in een persbericht goed geluisterd te hebben naar suggesties van klanten om de website overzichtelijker en makkelijker in het gebruik te maken. Zo staan na de update alle rekeningen overzichtelijk bij elkaar en kunnen klanten direct door naar de meest gebruikte pagina’s. Ook is er hulp beschikbaar op iedere pagina. "De afgelopen maanden hebben we de vernieuwde website intensief getest en ontwikkeld met hulp van onze klanten. De pagina’s zijn moderner en frisser, maar we hebben vooral gekeken naar gebruiksgemak," zo zegt Michael Koutstaal, directielid van ING.

Medio april zullen de eerste klanten gebruik kunnen maken van de vernieuwde Mijn ING, waarna de overige klanten in de daaropvolgende weken zullen volgen. Klanten hoeven hiervoor zelf niets te doen. ING zegt Mijn ING de komende maanden te blijven verbeteren, ook internetbankieren voor de zakelijke klanten zal in de toekomst verbeterd worden.