1 min

Tags in dit artikel

, ,

Volgens The Verge is Microsoft niet van plan huidige Windows Phone toestellen te voorzien van een upgrade naar Windows Phone 8, Apollo. Dit in tegenstelling tot wat er gisteren door Microsoft-guru Nuno Silva in een interview is verkondigd.

Volgens Silva zou elk Windows Phone-toestel de update naar Apollo ontvangen, zo geeft hij aan in een interview met het Portugese Zwame. Microsoft kwam echter vrij snel met de mededeling dat het bedrijf nog niets mede te delen heeft wat betreft toekomstige versies, al merkt het wel op dat alle nu verkrijgbare applicaties in de Marketplace zullen draaien op de volgende versie van Windows Phone.

The Verge heeft nu van ‘betrouwbare bronnen dicht bij Microsoft’ te horen gekregen dat juist het tegenovergestelde het geval is; er zal geen upgrade komen voor Mango toestellen naar Apollo, iets wat eerder al door Micorsoft-insider Mary-Jo Foley is gezegd. Al was er onlangs ook de redelijk betrouwbare MSNerd, die meldde dat de update wel uitgebracht zal worden. Het is dus wachten tot Microsoft met een officiële verklaring komt. Vooralsnog nog alle analisten en welingelichte bronnen het nog niet met elkaar eens.