1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Sony is begonnen met de uitrol van de Ice Cream Sandwich update voor de Sony Tablet S. Sony’s andere tablet, de Tablet P, zal volgens de fabrikant later volgen. De update zorgt ervoor dat de tablet draait op de nieuwste versie van Android.

De komst van de update werd in maart al bekend gemaakt door Sony. Vandaag laat de fabrikant weten dat het nu is begonnen aan de uitrol van de update. Naast de nieuwste versie van Android brengt de update ook enkele nieuwe toevoegingen van Sony zelf.

Zo zal zal de tablet nu ook in panorama-modus gebruikt kunnen worden en zijn de Smal Apps ook nieuw. De Blu-Ray applicatie zorgt er voor dat films van hoge kwaliteit nu ook bekeken kunnen worden op de tablet en kan de camera vanuit het lockscreen worden geactiveerd.

De update naar Ice Cream Sandwich voor de Sony Tablet P zal volgens de fabrikant snel volgen. Echter werd er door Sony niet losgelaten wanneer dit precies zal zijn. Ook is te hopen dat de problemen en de minpunten van deze tablet worden aangepakt en opgelost, zoals beschreven in de review van de Sony Tablet P op Techzine. De Sony Tablet S is uiteraard ook door Techzine gereviewed en werd een stuk beter ontvangen.