1 min

Het ziet er naar uit dat Samsung is begonnen met het uitrollen van de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor haar Galaxy Note. Dit blijkt uit verschillende berichten op internet, de Duitsers lijken de gelukkige te zijn om als eerste aan de beurt te zijn.

Volgens berichten op het internet hebben inmiddels meerdere gebruikers de update voorgeschoteld gekregen via Kies. De langverwachte update naar de nieuwste Android-versie brengt volgens vele de Note naar een hoger plan. Uit de berichten kunnen we opmaken dat in ieder geval gebruikers in buurland Duitsland de update aangeboden krijgen. Het is onduidelijk wanneer andere landen volgen. Tot die tijd wordt er aangeraden om zelf af en toe naar de update te zoeken via je Note.

In de notificatie welke Samsung mee stuurt met de update wordt gerefereerd aan modelnummer N7000. Mogelijk dat gebruikers met dit modelnummer als eerste aan de beurt komen. De update brengt onder andere een nieuwe versie van TouchWiz. Ook de S Note-applicatie, Memo-applicatie en Premium Suite zijn vernieuwd na de update.