1 min

Fabrikant LG lijkt zich niet langer te zullen richten op het Windows Phone 8 besturingssysteem. Dit is duidelijk geworden tijdens de persconferentie voor de nieuwste versie van het besturingssysteem.

Microsoft, de maker van het besturingssysteem, liet tijdens deze persconferentie namelijk een afbeelding zien waarop de partners van het bedrijf te zien waren. Op deze afbeelding waren de bedrijfslogo’s te zien van Nokia, Huawei, Samsung, HTC en Qualcomm te zien. Het logo van fabrikant LG was echter in geen velden of wegen te bekennen. Het lijkt er dan ook op dat LG zich niet langer richt op het besturingsssysteem waarbij zij ten tijden van Windows Phone 7 juist vooraan te vinden waren.

Geruchten vertellen dat LG zich meer op Android wil gaan richten. De fabrikant heeft dit nieuws zelf echter nog niet bevestigd. Met de afbeelding die Microsoft in de presentatie liet zien lijkt dit gegeven daarentegen al vrij zeker te zijn. Het zou hierbij dan enkel gaan om de productie van smartphones. De fabrikant liet namelijk enige tijd terug al weten dat zij tablets links zullen laten liggen.