1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De mensen zullen de problemen die momenteel spelen bij fabrikant Nokia volgend jaar al weer vergeten zijn, dit stelt Richard Kerris, directeur van de ontwikkelafdeling van het Finse bedrijf, in een interview.

In dit interview stelt Kerris dat tijdens de zomer van 2013 geen woord meer gerept wordt over de problemen die de fabrikant uit Finland momenteel nog doormaakt. Kerris is van mening dat Nokia een stuk sterker uit deze periode zal komen, wat niet wegneemt dat de aankomende maanden erg zwaar zullen zijn.

Kerris is pas enkele maanden werkzaam voor de fabrikant. Eerder was de man al te vinden als werknemer van HP en Apple. In eerste instantie leek Kerris een toekomst bij Nokia niet interessant te vinden. Toen hij vervolgens enkele prototypes mocht bekijken, ging hij alsnog overstag. Volgens Kerris zou de kwaliteit van de producten van Nokia aardig in de buurt komen van die van Apple.

In het interview laat Kerris weten dat hij het een logische stap van Nokia vond om te kiezen voor het Windows Phone-platform. Volgens Kerris zou het platform van Microsof de fabrikant het beste passen. Aankomende maanden zal het erop of eronder worden voor Nokia.