2min

Tags in dit artikel

, ,

Acer heeft de prijs en lanceerdatum bekendgemaakt van de Aspire 5600U en 7600U all-in-one pc’s. Deze multitouch Windows 8 pc’s kunnen beide helemaal platgevouwen als een tafel.

Acer brengt hiermee net als Sony all-in-one pc’s op de markt die door het hele gezin gebruikt kunnen worden. Er zijn op dit moment nog geen toepassingen die hier gebruik van maken maar dat duurt vast niet langs meer. De toekomst van ouderwetse bordspellen lijkt vast te staan.

Aspire 5600U

Deze 23-inch all-in-one zal beschikbaar komen vanaf 1000 dollar en beschikt over een Intel Core i5 3110M processor, geïntegreerde Intel HD graphics, 8 GB werkgeheugen en 1 TB opslagruimte. Deze all-in-one beschikt over een touchscreen zodat het goed kan inspelen op de nieuwe mogelijkheden van Windows 8. Deze all-in-one zal op 26 oktober beschikbaar komen, dezelfde dag als dat Windows 8 officieel wordt gelanceerd.

Aspire 7600U

Dit is een 27-inch all-in-one pc en is wat duurder dan zijn voorganger met een adviesprijs van 1900 dollar, ook komt dit model wat later op de markt, waarschijnlijk eind november. Dit grotere model beschikt over een Intel Core i5 3210M processor en een NVIDIA GT640M videokaart met 2 GB RAM, 1 TB opslagcapaciteit en 8 GB werkgeheugen. Ook het scherm van deze pc is voorzien van een touchscreen.

Acer heeft besloten het ontwerp van deze all-in-ones ook te gebruiken voor de monitoren. Beide modellen zijn namelijk ook gewoon als monitor beschikbaar zonder de pc hardware. Dit zijn respectievelijk van klein naar groot de T232HL, die 500 dollar kost, en de T272HL voor 700 dollar.