1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft is bezig met het herstellen van e-mailberichten die sommige gebruikers zijn verloren nadat zij zijn overgestapt van Hotmail op Outlook.

Gisteren meldden we dat e-mail was verdwenen nadat gebruikers over waren gestapt op de nieuwe Hotmail. Er bleken al in oktober problemen te zijn met het overstappen, naast problemen met verdwenen e-mailberichten waren er ook problemen met het inloggen.

Microsoft reageert nu op het probleem tegenover Neowin.net en laat weten: "We zijn erachter gekomen dat een klein percentage van gebruikers problemen heeft ondervonden bij het bekijken van sommige e-mailberichten nadat ze hun account hebben hernoemd. Wij hebben twee dingen gedaan. Als eerste hebben we de hernoemfunctie uitgeschakeld om te onderzoeken of deze functie problemen veroorzaakt.

Ten tweede hebben we veel accounts die zijn hernoemd hersteld en konden gebruikers daardoor mogelijk niet bij hun e-mail. We erkennen dat sommige klanten nog problemen hebben en zijn actief bezig deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. De hernoemfunctie zal weer worden ingeschakeld zodra we zeker zijn dat geen nieuwe problemen zullen ontstaan."